Sunday, 1 July 2012

gedebak gedebukkkk :D~

. salam ~

story yang ingin diceritakan hari nie ialah pasal orientasi dgn  brother brother dan sister sister upper 6 ,
mereka buli kami :/ .
kami kami kami , tak bersalah pape pon. kami kene turuti arahan mereka mereka dan mereka. ok kami redha.haha
game yg pertama group aku kalah.kitorng kene main gelung tu masukkan kt dalam kepala dan dan dan , ok aku tak tahu maca mana nak cerita. pandai pandai korang fahamkan eh ! hehe
ok game yang ke2 plak , pon kalah ..main telinga pekak ke ape entah nama game tu.game tu aku rasa kelakar gila , bayagkan lah orang yang first kene hafal ayat panjang panjang dan kene bisik kat orang sebelah dengan ayat tu . tahu tahu je lah kan bile dah passing passing ayat berlakulah tokok tambah . aduh da macam sejarah ade tokok tambah bagai. and orang yang akhir tu kene lukis ape yang ade kat dalam perkataan tu .
ayat yang aku dengar daripada orang sebelah macam nie :
''dalam kelas ade 10 orang murid , 5 lelaki 5 perempuan . sorang nama raihan yang lagi 5 tu nama bunga .tingkap bas yg kat tepi ada 10 . '' ayat nie memang carca marba setelah di tokok tambah .
then tengok lah orang terakhir lukis ape , dia lukis 10 pasu bunga . dan 10 orang murid . tak ker jauh tu sampai ke pasu bunga pergi nyer.haha
tak silap aku kan sebernar nyer bukan 10 orang murid tapi sebenarnyer 10 orang guru . ok nampak tak permainan nieeee cam mane kes nyerr ???? *telinga gajah*


aku memang gelak guling guling lah ape lagi , dah tu group kalah lagii .muka kitorang kene warnakan dengan water colour .ala macam ala ala askar tu tapi kitorang warna merah , kuning dan hijau. benda alah tu busukk gilakk dah la kene letak kat muka. habis muka I tau . *nyampah*

ok comel kan aku gelak ~

ok.sekarang aku nak tunjuk gambar kitorang bebudak lower6 yang masih lagi comel walau pon dah umur 18 :0. carilah muka aku . aku yang paling comellll . jangan nak jelly okey . HAHA

comel kan .! :D *tunjuk gigi *

kitorang main hujan sekali . aku balik rumah dalam kebasahan.. baju aku nie dah bole diperah tau ! 
keesoka harinya haaa amikk kauu kaki aku sakit , kepala guaaa pon pusingggg . tapi program nie best la jugak.kami enjoy walaupun dibuli ~

*tahun depan aku jadi upper 6 , tengok lah tahun depan caner permainan yg kitorang akan aturkan.. cewah haha ! 

8 comments:

  1. haha..comey3 lah korang..hanna pown kena buli mase orientasi ari tuhh..hehe...fllow~

    ReplyDelete
  2. Kesian kena buli :P
    eheee ~ xD

    ReplyDelete
  3. hahaha . . cm best main buli2 ni . hikhik .
    takpe , bila korg da upper 6 nnti , jgn lupa buli lower 6 plak .
    gud luck . hihihi ^_^

    ReplyDelete
  4. alolo..comel2 semua..sweets gitu.. =)

    ReplyDelete
  5. waahh form6 student!!! all the best yerp.. try to get pointer 3.00 ++ :)

    ReplyDelete