Tuesday, 22 May 2012

saya memang cepat nervous ~

ini minggu lepass punya cerita mahu dicertikan hari ini..hehe

ok , minggu lepas kan aku orentasi form 6 .. selama 2 minggu beb ..gua cakap lu lah kann memang tak larat lah gua  duduk kat bilik A.V.A tuh .. uihh bukan main bosan lagi .!
ok satu hari yang mulia nie cikgu nak buat group presentation yang bercampor laki dengan perempan . ok tu memang perkara yang aku tak suka  * buat muka menyampah * bukan tak suka tapiiiiii tapii tapii ~~~~~ lu pikir la sendiri :P . Jadi cikgu nie pulak suruh aku cari mana mana laki dari sekolah lain untuk masokkan dalam group aku .. ape ?? nak suruh aku cari memang tak laaa...sekaliiii cikgu tarik aku gi kat 2 budak laki tuh.. ok fine ~~ jadi aku pon kene lah beramah mesra dengan merekaa tuh ,, dah kata kerje berkumpulan kan takkan nak menyendiri . Ok kitorang pon macam dah bole mesra then kami pon memulakan lah sesi cari segalaaa maklumat tu kt library ..

 lepastuuuuu.... ~~  



sekarang bermula lah sesi presentation 

guaa cakap lu lah kann mase first time jer aku pegang mikrofon tu .. ishh memang tak bole blah menggigil gigil, kaki pon menggigil apee cerr...HAHA 
bgos jugak lah kalau sesiapaa yang tak perasan aku kene parkinson time tuh.. 
bukan setakat gigil , ayat yang aku nak cakap pon belit belit.. mulut aku tetiba gagap seketikaa..maaf aku memang kalau nak buat presentation je parkinson aku memang cepat datang. itu memang selaluuu terjadi .~ kene ubah nie ..hikhok
biasaa lah kann . Aku kan first time buat bende yang macam ginii..tu pasal lah nervous nak mampuihhh.. kikiki

eh group kitorang menang even dapat tempat kedua.but it's okay ..tak menang pon tak kisah ..HAHA


4 comments:

  1. hahah...jom terjah blog saya baca kisah orientasi saya...anyway tahniah..group saya dpat 1st place dlm forum n lakonan..

    ReplyDelete
  2. sya pula cepat sngt gelabah..
    bila da gelabah,mcm2 perkara boleh berlku dlm sekelip mata..

    ReplyDelete
  3. woha! tapi aku suka presentation. hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah menang~ standard la tu 1st time..lama2 ok la...practice makes perfect ^^
    done follow ur blog~

    ReplyDelete